Persoonlijke ontwikkeling

Omring jezelf met mensen die het beste met je voor hebben

Een bekende uitspraak van Jim Rohn is dat je het gemiddelde bent van de 5 mensen met wie je de meeste tijd doorbrengt.

Stel dat je een doel wat je graag wil bereiken deelt met deze mensen. Hoe is dan hun reactie daarop? Zijn ze ondersteunend of reageren ze negatief?

Wanneer je je omringt met mensen die het beste met je voor hebben en een positieve mindset hebben, dan zal je dat merken in jouw leven.

Kun je negatieve mensen in jouw omgeving niet verbannen uit je leven (bijv. familie), zorg er dan voor dat het contact minimaal is.

Door bewust te kiezen met wie je het meeste omgaat, neem jij zelf de regie over jouw leven in handen. En dat is precies wat persoonlijk leiderschap inhoudt.

Wil je meer informatie over coaching op persoonlijk leiderschap? Mail of bel mij dan voor een vrijblijvend intakegesprek.

Neela

Neela is coach bij samenmetjou.nl. Vanuit haar liefde voor het coachingsvak en de combinatie van de Westerse psychologie en Oosterse filosofie, is samenmetjou.nl ontstaan. Zij schrijft artikelen op samenmetjou.nl met het doel om meer inzicht te creëren bij mensen, welke hen zal helpen om zichzelf persoonlijk te ontwikkelen en te groeien.

Aanbevolen artikelen