Over mij

Ik ben Neela Ramlal. Ik heb een datingsite voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie en organiseer daarnaast ook events voor singles. Mijn studieachtergrond is Bedrijfskunde (MSc).

In de afgelopen 20 jaar dat ik in dit vak zit, ben ik heel veel singles tegengekomen die met mij hun verhaal hebben gedeeld. Deze ervaringen en mijn eigen ervaringen als single, hebben mij ertoe aangezet om niet alleen passende oplossingen te bieden aan de datingsite en de events, maar hebben mij ook ertoe aangezet om singles te helpen in het datingproces.

In de zoektocht naar de ware kom je jezelf ontzettend tegen. Hoe realistisch zijn de eisen en wensen die je graag zou willen voor je toekomstige partner, welke belemmerende gedachten heb je over de liefde, ervaar je bindingsangst tijdens het daten etc.

Wat opvalt is dat veel mensen externe bronnen van geluk opzoeken (werk, relatie, kinderen, vrienden) . Ik geloof dat de verantwoordelijkheid voor een beter en mooier leven bij jezelf ligt. Wij zijn vaak geneigd om te wachten met gelukkig zijn, als we eenmaal die perfecte partner, het perfecte huis, de perfecte baan, etc. hebben.

Maar gelukkig zijn is niet ‘daar’, maar ‘hier’…
Uiteindelijk gaat het om in het hier en nu gelukkig te zijn, maar tegelijkertijd ook accepteren dat het leven niet altijd bestaat uit gelukkige momenten.

Ik merkte dat bij mij de wens steeds sterker werd om mensen te begeleiden in hun persoonlijke groei en besloot een opleiding tot coach te volgen. Ik heb de Coachopleiding (ICM) afgerond en ben EQA-practitioner coach (NOBCO geaccrediteerd & STIR keurmerk). 

De thema’s waarbij ik je graag coach zijn:

Persoonlijke ontwikkeling:
het beste uit jezelf halen en uit je comfortzone durven stappen

Verbinding maken met jezelf:
je eigen kracht (her) ontdekken

Relaties en dating
:
gezonde keuzes maken voor jezelf 

Mijn aanpak is onderzoekend, intuïtief, empathisch maar ook doelgericht en inspirerend. Ik zet tools uit zowel de Westerse psychologie als de Oosterse filosofie in tijdens coaching.  

Na het coachtraject heb je meer zelfinzicht, weet je wat jouw blinde vlekken zijn en ben je in staat om de tools zelf in te zetten, waar nodig in jouw leven.