Ik ben Neela Ramlal. Ik coach mensen die vastlopen in de verbinding met zichzelf en/of met hun partner.

In de zoektocht naar de geschikte partner kom je jezelf ontzettend tegen. Hoe realistisch zijn de eisen en wensen die je hebt voor je toekomstige partner, welke belemmerende gedachten heb je over de liefde, ervaar je bindingsangst tijdens het daten?
Als je in een relatie zit, dan kan jouw partner precies datgene spiegelen wat nog niet is geheeld in jou. Weet je partner je altijd te raken met iets specifieks? Dan zegt dat meer over jezelf dan over je partner. Welke pijn draag je nog met je mee uit het verleden, wat in je relatie een trigger kan zijn? Wat mag je nu loslaten, zodat je zelfbewuster en authentieker in het leven kan staan?

Wat opvalt is dat veel mensen externe bronnen van geluk opzoeken (werk, relatie, kinderen, vrienden). Ik geloof dat de verantwoordelijkheid voor een beter en mooier leven bij jezelf ligt. Wij zijn vaak geneigd om te wachten met gelukkig zijn, als we eenmaal die ideale partner, het perfecte huis, de perfecte baan, etc. hebben.

Maar gelukkig zijn is niet ‘daar’, maar ‘hier’ in het nu…

Uiteindelijk gaat het erom dat je in het hier en nu gelukkig kunt zijn, maar tegelijkertijd ook kunt accepteren dat het leven niet altijd bestaat uit gelukkige momenten.
Door te werken aan je persoonlijke ontwikkeling krijg je meer zelfinzicht en kun je een betere partnerkeuze maken en een betere partner zijn in je relatie.

Het komt naar mijn mening nog veel te weinig voor dat mensen willen investeren in hun persoonlijke ontwikkeling. Jij bént de basis van jouw leven. Vanuit jouw overtuigingen, normen en waarden bouw je jouw leven op. Het is daarom belangrijk dat je weet wie je bent en wat je wilt in het leven. Een sterke identiteit en besef van jouw kernwaarden maakt dat je jouw leven kunt vormgeven naar jouw wensen. De relatie met een ander is een afspiegeling van de relatie die je met jezelf hebt. Werk aan kwaliteit van de relatie met jezelf en zie hoe de relaties om je heen op een positieve manier veranderen.

Ik merkte dat bij mij de wens steeds sterker werd om mensen te begeleiden in hun persoonlijke groei en besloot in 2018 een opleiding tot coach te volgen. Ik heb de Coachopleiding (ICM) afgerond en ben EQA-practitioner coach (NOBCO geaccrediteerd & STIR keurmerk).

De thema’s waarbij ik je graag op coach zijn:

Relatie en Dating:
Investeren in je persoonlijke groei, waardoor je een realistische en gezonde partnerkeuze maken en een betere partner kunt zijn in je relatie.

Verbinding maken met jezelf:
Investeren in jezelf begint bij zelfliefde en daardoor je eigen kracht te (her)ontdekken.

Persoonlijke ontwikkeling
:
Investeren in jezelf door het beste uit jezelf te halen en uit je comfortzone te durven stappen.

Mijn aanpak is onderzoekend, intuïtief, empathisch maar ook doelgericht en inspirerend. Ik zet tools uit zowel de Westerse psychologie als de Oosterse filosofie in tijdens coaching.

Na het coachtraject heb je meer zelfinzicht. Je weet wat de blinde vlekken zijn in jouw partnerkeuze en in jouw relatie. Je hebt meer zelfvertrouwen om te daten en om een goede partner te zijn die voor zichzelf zorgt. Je hebt tools tot je beschikking om de juiste partnerkeuze te maken en om lastige situaties in je relatie aan te kunnen.

Ik maak graag kennis met je!