Meer zelfvertrouwen krijgen om te daten!

Een van de hindernissen in het daten is het hebben van weinig zelfvertrouwen. Sommige singles kunnen de gedachten hebben niet leuk, grappig, slim, gevat, mooi, knap etc. te zijn en durven daarom de stap niet te zetten om te daten of zijn tijdens het daten meer terughoudend.

Het vinden van een geschikte partner is niet eenvoudig. Als je daarnaast weinig zelfvertrouwen hebt, dan wordt het vinden van een geschikte partner lastig.

Vanaf een bepaalde leeftijd ontkom je er niet meer aan, familie en vrienden die vragen of je ‘al iemand hebt’. De constante druk voelen van jouw omgeving en misschien ook van jezelf om te settelen.

De eerste stap in het vinden van een geschikte partner is het vergroten van jouw zelfvertrouwen. Wil je hieraan werken en wil je ontdekken hoe meer zelfvertrouwen jouw leven zal verbeteren op alle vlakken?

In een traject van 5 gesprekken help ik je graag om doel te bereiken. Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Hierin geef je aan wat jouw situatie nu is en wat je graag met coaching wil bereiken.

Coachtraject ‘Zelfvertrouwen Vergroten’ van 5 gesprekken: van 425 euro nu tijdelijk voor 375 euro!
Neem gerust contact met mij op en ik geef je graag vrijblijvend meer informatie over het coachtraject.