Dating coaching

Herken je jezelf onder andere hierin:

– Je bent liever alleen dan de kans te lopen om weer gekwetst te worden in een relatie
– Je hebt de wens om een relatie aan te gaan, maar je zet jezelf niet ‘out there’, uit onzekerheid
– Je bent aan het daten, maar je merkt dat je steeds niet verder komt en het contact niet naar een ander niveau kan tillen
– Je bent aan het daten, maar je vindt niemand geschikt genoeg voor jou
– Je bent aan het daten, maar je merkt dat de ander op afstand blijft
– Je valt altijd op dezelfde types, terwijl je weet dat dit type eigenlijk helemaal niet bij je past
– Je bent gescheiden en wilt jezelf weer terugvinden.

Herken je jezelf in 1 of meer van deze situaties en wil je daar verandering in zien? Of loop je tegen andere dingen aan in de zoektocht naar een partner? Ik kijk samen met jou naar hoe je deze verandering in gang kunt zetten.

Hoe vind ik de juiste partner?

Als single is het soms nog een hele opgave om de juiste partner tegen te komen. En als je dan iemand tegenkomt, dan kunnen er verschillende factoren meespelen die het datingproces niet vergemakkelijken zoals onzekerheid (jezelf op waarde inschatten, op iemand durven af te stappen), angst (om weer gekwetst te worden, om jezelf te verliezen). Tijdens het daten kan je nogal worden geconfronteerd met jezelf en het rugzakje dat je tot nu toe hebt gevuld. Daarnaast ontdek je ook wat jij nodig hebt in een partner. Je ontmoet verschillende personen en onderneemt wellicht verschillende activiteiten tijdens de date, welke je meer inzicht geven in wat jij wenselijk vindt in een partner. Je kunt je bijvoorbeeld aangetrokken voelen tot een bepaalde type, terwijl voor jou is gebleken dat dat type helemaal niet geschikt is voor je.

Welke groei zou je zelf moeten doormaken om wel de juiste partner aan te trekken? Welke delen heb jij in jezelf wellicht nog niet geheeld uit het verleden? Welke angsten draag je nog (on)bewust met je mee?
Ik coach je door het datingproces heen.

Ik heb nu een speciale actie voor singles! Klik hier voor meer informatie!

Samen met jou neem ik de dates door, kijken wij wat je ontdekt over jezelf en waar je nog in moet groeien. Weet je helemaal niet wat je zoekt in een partner en wat jij nodig hebt in een relatie? Dan gaan we samen de zoektocht aan!