Vandaag de dag is het vinden van de juiste partner niet gemakkelijk. Veel mensen worstelen met dating en vinden het moeilijk om een partner te vinden die bij hen past. Datingcoaching is een vorm van coaching die zich richt op het verbeteren van datingvaardigheden en het helpen van singles om een geschikte partner te vinden. Het doel van datingcoaching is om mensen te helpen bij het vinden van liefde en geluk.

Ben je single en lukt het om de een of andere reden niet om een nieuwe relatie aan te gaan of iemand te ontmoeten?
Wil je graag wat meer zelfvertrouwen om te daten of heb je geen idee van wat je zoekt in een partner?
Ben je wel aan het daten maar kan je de volgende stap niet zetten om een relatie met diegene aan te gaan?

We hebben allemaal onbewuste gedachten en overtuigingen over onszelf en over de liefde. Sommige van deze gedachten en overtuigingen blokkeren ons om een gezonde verbinding aan te gaan met een nieuwe liefde of houden ons tegen om de stap te zetten om uberhaupt te gaan daten.

Datingcoaching kan je helpen om inzichtelijk te maken welke overtuigingen je blokkeren en helpt je om stappen te zetten om weer liefde toe te laten in je leven.

Welke aspecten komen aan bod tijdens datingcoaching ?

Persoonlijke ontwikkeling
Voordat je kunt beginnen met het vinden van een geschikte partner, is het belangrijk om te weten wie je bent en wat je wilt. Het in kaart brengen van jouw normen, waarden en karaktereigenschappen, kan helpen bij het verder ontdekken van jezelf. Daarnaast onderzoeken we ook of er overtuigingen in de weg staan om een goede partnerkeuze te maken. 

Online dating
Veel mensen vinden hun partners via online datingplatforms. We kunnen samen je datingprofiel aanpassen en verfijnen, zodat dit een goede afspiegeling is van jezelf en jouw wensen.

Communicatievaardigheden
Het is belangrijk om goed te kunnen communiceren tijdens dates.  Vaak zorgt de spanning ervoor dat je vooral tijdens de eerste date nogal onzeker over kunt komen. Ik kan je helpen bij het verbeteren van je communicatievaardigheden, zodat je beter kunt praten over jezelf en luisteren naar je date.

Zelfvertrouwen
Het vinden van de juiste partner begint bij het hebben van vertrouwen in jezelf. We hebben vaak niet door dat we juist over onszelf erg kritisch kunnen zijn. De negatieve gedachten die onbewust in ons omgaan met aannames over de liefde of over onszelf kunnen ons ook belemmeren in het vinden van een goede partner. Tijdens het coachtraject nemen we stappen om je zelfvertrouwen op te bouwen, zodat je je niet alleen beter voelt tijdens dates, maar ook meer open staat voor nieuwe mogelijkheden.

Wat bereik je met dating coaching?

  • Je krijgt een duidelijker beeld van wat je belangrijk vindt in een relatie en wat je wenst in een partner.
  • Je krijgt inzicht in jouw valkuilen in je (vorige) relatie(s) en herkent deze sneller tijdens het daten.
  • Je krijgt inzicht in jouw patronen, negatieve gedachten en overtuigingen en leert deze te vervangen met helpende gedachten.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen om te daten.

Voor wie?

Datingcoaching is beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar liefde en geluk, of het nu je eerste date is of als je al een lange tijd single bent. Met de juiste hulp en ondersteuning kan datingcoaching een weg zijn naar liefde en geluk.

  • Je bent single en wil graag een relatie, maar je vindt het lastig om op iemand af te stappen of om te daten.
  • Je bent net uit een relatie en wil graag weer daten, maar je weet niet waar je moet beginnen.
  • Je vindt het moeilijk om zonder partner gelukkig te zijn.
  • Je vindt het moeilijk om een diepe verbinding aan te gaan met iemand.
  • Je wil graag weer een relatie, maar je bent bang om jezelf te verliezen in een relatie.
  • Je bent aan het daten, maar het lukt je niet om de geschikte partner te vinden.

Datingcoaching is een effectieve manier om problemen in het datingproces aan te pakken en om te helpen bij het vinden van de juiste partner. Een belangrijke bijkomstigheid is de groei die je in dit proces zelf meemaakt. Liefde begint, zoals vaak wordt gezegd, echt bij jezelf. Ben je op zoek naar hulp bij het verbeteren van je datingleven, overweeg dan datingcoaching.

Boek hier een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek in!

 

Na een paar relaties die hoopvol begonnen maar steeds vervelend eindigden kreeg ik het gevoel dat het aan mij lag. Ik kwam in contact met Neela en na een paar gesprekken met haar hebben we samen de patronen en oud zeer in kaart gebracht. Ik sta weer sterker en bewuster in het leven en ben nu heel anders aan het daten! Ik raad Samen met Jou van harte aan. Een warme en professionele coach die weet waar ze het over heeft.