Vandaag de dag is het vinden van de juiste partner niet gemakkelijk. Veel mensen worstelen met dating en vinden het moeilijk om een partner te vinden die bij hen past. Datingcoaching is een vorm van coaching die zich richt op het verbeteren van datingvaardigheden en het helpen van singles om een geschikte partner te vinden.
Het doel van datingcoaching is om mensen te helpen bij het vinden van liefde en geluk.

Ben je single en lukt het om de een of andere reden niet om een nieuwe relatie aan te gaan of iemand te ontmoeten?
Wil je graag wat meer zelfvertrouwen om te daten of heb je geen idee van wat je zoekt in een partner?
Ben je wel aan het daten maar kan je de volgende stap niet zetten om een relatie met diegene aan te gaan?

We hebben allemaal onbewuste gedachten en overtuigingen over onszelf en over de liefde. Sommige van deze gedachten en overtuigingen blokkeren ons om een gezonde verbinding aan te gaan met een nieuwe liefde of houden ons tegen om de stap te zetten om uberhaupt te gaan daten.

Datingcoaching kan je helpen om inzichtelijk te maken welke overtuigingen je blokkeren en helpt je om stappen te zetten om weer liefde toe te laten in je leven.

Welke aspecten komen aan bod tijdens datingcoaching ?

 1. Persoonlijke ontwikkeling: voordat je kunt beginnen met het vinden van een geschikte partner, is het belangrijk om te weten wie je bent en wat je wilt. Datingcoaching kan helpen bij het ontdekken van jezelf en bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen en zelfacceptatie.
 2. Zelfvertrouwen: het vinden van de juiste partner begint bij het hebben van vertrouwen in jezelf. Datingcoaching kan helpen om zelfvertrouwen op te bouwen, zodat je je beter voelt tijdens dates en meer open staat voor nieuwe mogelijkheden.
 3. Communicatievaardigheden: het is belangrijk om goed te kunnen communiceren tijdens dates. Datingcoaching kan helpen bij het verbeteren van communicatievaardigheden, zodat je beter kunt praten over jezelf en luisteren naar je date.
 4. Online dating: veel mensen vinden hun partners via online datingplatforms. Datingcoaching kan helpen bij het creëren van een effectief online datingprofiel en bij het verbeteren van de online datingervaring.
 5. Relatievaardigheden: Het vinden van een geschikte partner is slechts de eerste stap. Het is ook belangrijk om te weten hoe je een gezonde en bevredigende liefdesrelatie kunt onderhouden. Datingcoaching kan helpen bij het ontwikkelen van relatievaardigheden, zoals het voeren van een gezonde communicatie, het opbouwen van vertrouwen en het oplossen van conflicten.

Wat bereik je met dating coaching?

 • Je krijgt inzicht in jouw patronen, negatieve gedachten en overtuigingen en leert deze te vervangen met helpende gedachten.
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen om te daten.
 • Je krijgt een duidelijker beeld van wat je belangrijk vindt in een relatie en wat je wenst in een partner.
 • Je leert beter jouw grenzen te stellen en jouw wensen aan te geven tijdens het daten.
 • Je krijgt inzicht in jouw valkuilen in je (vorige) relatie(s) en herkent deze sneller tijdens het daten.
 • Je krijgt datingtips mee en je leert hoe je jezelf beter kunt presenteren tijdens het eerste contact.

Voor wie?

Ben je vrijgezel en herken je jezelf in het volgende:

 • Je durft geen nieuwe relatie aan te gaan vanwege onverwerkte pijn uit het verleden.
 • Het lukt je niet om de juiste partner te ontmoeten.
 • Je treft steeds dezelfde types waarvan je weet dat die verkeerd voor je zijn.
 • Je voelt je te onzeker om te daten.
 • Je voelt je heel ongelukkig zonder een partner.

Datingcoaching is beschikbaar voor mensen die op zoek zijn naar liefde en geluk, of het nu hun eerste date is of als ze al een lange tijd single zijn. Het is belangrijk om te realiseren dat datingcoaching geen garantie is voor het vinden van de juiste partner en dat het hard werk en inzet vergt om resultaten te boeken. Maar met de juiste hulp en ondersteuning, kan datingcoaching een weg zijn naar liefde en geluk.

Datingcoaching is een effectieve manier om problemen in het datingproces aan te pakken en om mensen te helpen bij het vinden van de juiste partner. Als je op zoek bent naar hulp bij het verbeteren van je datingleven, overweeg dan datingcoaching!

Tarieven coaching

In een intakegesprek hoor ik graag van je waar je tegenaan loopt in jouw zoektocht naar de liefde en waar je coaching bij wil hebben.
Je kunt bij mij terecht voor een online coachgesprek of een persoonlijk coachgesprek. Afhankelijk van jouw situatie kan ik je een inschatting geven van het aantal gesprekken dat nodig zal zijn. Over het algemeen bestaat een coachtraject uit 5 a 6 coachgesprekken.

Intakegesprek: gratis (half uur)
Persoonlijk of online coachgesprek: 95 euro (per uur incl btw)