Singles

Ben je vrijgezel en herken je jezelf in het volgende:

  • Je durft geen nieuwe relatie aan te gaan vanwege onverwerkte pijn uit het verleden.
  • Het lukt je niet om de juiste partner te ontmoeten.
  • Je treft steeds dezelfde types waarvan je weet dat die verkeerd voor je zijn.
  • Je voelt je te onzeker om te daten.
  • Je voelt je heel ongelukkig zonder een partner.

Waar veel mensen zich onvoldoende bewust van zijn is dat ons leven en de keuzes die we maken een afspiegeling van ons innerlijk is. Wat zeggen we tegen onszelf als het gaat over de liefde? Ik ben geen liefde waard, er is geen geschikte partner voor mij, ik kan me niet meer kwetsbaar opstellen, ik heb geen vertrouwen meer in de liefde, alle mannen gaan vreemd, vrouwen willen alleen een knappe en rijke man, niemand zal ooit van mij houden etc etc.
Dergelijke overtuigingen weerhouden ons ervan om weer liefde toe te laten, terwijl de liefde voor iedereen is weggelegd.

In een relatie

Zit je in een relatie en herken je jezelf in het volgende:

  • Jij en je partner zijn tegenpolen van elkaar, waardoor er veel strijd is tussen jullie. De relatie kost heel veel energie en levert weinig energie op.
  • Je kunt geen connectie meer krijgen met je partner. Je hebt het idee dat jij alleen moeite doet om de relatie in stand te houden.
  • Je twijfelt of je partner de ware is voor jou. Jullie hebben het goed samen, maar je mist steeds vaker bepaalde dingen die je niet krijgt bij je partner.
  • Je merkt dat jij en/of je partner is veranderd, de relatie is niet meer wat het was. Je weet niet hoe jullie de relatie naar een ander niveau kunnen tillen.

Als je in een relatie zit waar het niet meer zo lekker loopt, dan kun je zelf ook vastlopen. Passen we nog bij elkaar, hoe kunnen we het vertrouwen weer herstellen nadat hij/zij is vreemdgegaan, ik irriteer me aan mijn partner, mijn partner steunt mij niet in mijn doelen, hoe geef ik mijn grenzen aan bij mijn partner, etc.

In deze situaties is het fijn om iemand te hebben met wie je hierover kunt praten. Je kunt bij familie en vrienden hiervoor terecht of er alleen doorheen willen gaan.
Maar vaak helpt het om te praten met iemand die objectief jouw verhaal kan aanhoren.
Daar komt een coach bij kijken.

Een coach helpt je daarnaast, door gerichte vragen te stellen, zelf jouw antwoorden te vinden. Je krijgt inzicht in de situatie en in jezelf. Samen met je coach stel je gerichte doelen op, waar je aan gaat werken tijdens het coachtraject. Je krijgt handvatten mee om met lastige situaties om te gaan.

Jouw coach is een vertrouwenspersoon en alles wat wordt besproken blijft tussen jullie. Ik doe overigens niet aan relatiecoaching voor stellen. De coaching is gericht op jou en jouw groei om de beste versie van jezelf te worden. Dit heeft direct invloed op jouw relatie.

Wil je weten wie ik ben en wat je van mij als coach kunt verwachten? Lees hier dan verder.