Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om leiding te geven aan jezelf. Om dit goed te kunnen doen is zelfkennis van groot belang, weten wie je bent en wat jouw talenten zijn. Als je dit weet, dan kun je betere doelen stellen voor jezelf en deze realiseren door optimaal gebruik te maken van jouw kwaliteiten en talenten.

Mindset

De beste versie van jezelf worden

Mindset is alles. Je mindset wordt bepaald door jouw overtuigingen over jezelf en bepaalt hoe jij in het leven staat en omgaat met situaties en gebeurtenissen in je leven.
Wie ben je, welke waarden zijn voor jou belangrijk, hoe denk je over jezelf?

Gelukkig zijn is uiteindelijk waar veel mensen naar streven in het leven. Het leven bestaat echter niet alleen uit gelukkige momenten. De minder leuke dingen geven gevoelens van ongemak, weerstand, verdriet, angst. Het liefst willen wij deze gevoelens niet, dus stoppen we deze zo diep mogelijk weg wat uiteindelijk kan leiden tot burn-out klachten. Of we laten we deze gevoelens de overhand krijgen wat kan leiden tot angststoornissen en depressie.

We zijn allemaal uitgerust met talenten en kwaliteiten die ons niet alleen in goede tijden helpen, maar ons ook in slechte tijden kunnen dragen.
Met coaching zet ik je aan om jouw kracht te (her)vinden en deze in te zetten in zowel goede als lastige tijden. Daarnaast leer je om jouw kwetsbaarheden te omarmen, want ook deze mogen er zijn. De balans tussen jouw kracht en jouw kwetsbaarheden is belangrijk.

Je krijgt meer inzicht in jezelf en je leert hoe belangrijk het is om te reflecteren, waardoor je met de verschillende uitdagingen in je leven kunt omgaan. We onderzoeken welke belemmerende overtuigingen over jezelf jouw mindset bepalen en hoe je deze kunt ombuigen naar helpende overtuigingen. Wat zijn daarnaast jouw talenten en kwaliteiten en hoe kun je deze inzetten, juist in lastige situaties?
Hiervoor maak ik gebruik van tools uit de cognitieve gedragstherapie en tools uit de ‘derde generatie’ gedragstherapie zoals mindfulness.

Na het coachtraject voel je je ‘meer jezelf’, durf je meer jezelf te zijn en sta je krachtiger in het leven. Klik hier voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!