Tarieven

Coaching Persoonlijk leiderschap:
traject van 5 gesprekken: 425 euro (incl btw)

Datingcoaching:
traject van 5 gesprekken: 425 euro (incl btw)

De bedragen zijn inclusief btw voor particulieren.
De gesprekken in een coachtraject duren een uur tot anderhalf uur en vinden plaats op een locatie in Den Haag of online via Zoom. In overleg kunnen de gesprekken een keer per week of een keer per twee weken plaatsvinden. Tussen de gesprekken hebben we een keer per mail contact over de voortgang.

Ik hanteer een uurtarief van 85 euro incl btw voor particulieren en excl btw voor zakelijke klanten. Mocht je na een bovenstaand coachtraject nog meer gesprekken willen of als je een keer een gesprek wil los van het coachtraject, dan geldt dit uurtarief.
Indien je een laag inkomen hebt of student bent, kun je dit aangeven in het intakegesprek. Ik bied je dan een aangepast tarief aan.

Werkgever
Informeer bij jouw leidinggevende of werkgever of jouw coachingskosten vergoed worden. Veel bedrijven hebben namelijk een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke ontwikkeling. Indien jouw werkgever betaalt, dan gelden andere tarieven. Mail mij gerust voor een offerte op maat.

Belasting
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het coachtraject dient gericht te zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Werkwijze

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Mail mij dan via het contactformulier om een gratis telefonisch intakegesprek van een half uur aan te vragen. In dit intakegesprek kun je aangeven waarop je gecoacht wil worden en vertel ik je wat je van mij als coach kunt verwachten.

Hierna volgt per mail een offerte voor het coachtraject wat ik passend vind voor jouw situatie. Een coachtraject kan variëren van 5 tot 7 gesprekken om de ene week. In overleg kan dit uiteraard worden aangepast naar jouw behoefte, evenals de duur van een sessie (60 min of 90 min). Uiteraard is het ook mogelijk om een enkele coachgesprek te boeken, indien je even wil sparren of niet vast willen zitten aan een traject.

Tussen coachsessies neem ik indien nodig per email contact met je om te kijken hoe de besproken aandachtspunten verlopen. Indien je tussendoor vragen hebt, dan kun je uiteraard altijd even mailen. Je krijgt na iedere sessie ‘huiswerk’ mee, die we bespreken tijdens de volgende sessie. We toetsen tussendoor altijd, of we nog op de juiste weg zitten in het beantwoorden van jouw coachvraag en of de coachvraag aangepast dient te worden. Je leert en groeit ontzettend veel tijdens de sessie, het is dus heel goed mogelijk dat de coachvraag iets wordt aangepast.

Locatie

De coachgesprekken vinden plaats in Den Haag.

Coachgesprekken kunnen ook op afstand worden gevoerd via Zoom. Online coaching is een laagdrempelige manier, maar net zo effectieve manier van coaching.