Coaching:
Traject van 5 gesprekken op locatie in Den Haag: 425 euro
Traject van 5 gesprekken online: 300 euro

In dit traject komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
– waar sta ik nu in mijn leven
– wat zijn mijn kernwaarden
– wat zoek ik in een partner en wie matcht met mij
– wat is mijn hechtingsstijl
– wat zijn de patronen in mijn voorgaande relaties
– wat zijn mijn valkuilen in een relatie
– en meer..

De bedragen zijn inclusief btw voor particulieren.
De gesprekken in een coachtraject duren een uur tot anderhalf uur en vinden plaats op een locatie in Den Haag of online via Zoom. In overleg kunnen de gesprekken een keer per week of een keer per twee weken plaatsvinden. Tussen de gesprekken hebben we een keer per mail contact over de voortgang.

Bij persoonlijke gesprekken hanteer ik een uurtarief van 85 euro incl btw voor particulieren en excl btw voor zakelijke klanten. Mocht je na een bovenstaand coachtraject nog meer gesprekken willen of als je een keer een gesprek wil los van het coachtraject, dan geldt dit uurtarief.
Indien je een laag inkomen hebt of student bent, kun je dit aangeven in het intakegesprek. Ik bied je dan een aangepast tarief aan.

Werkgever
Informeer bij jouw leidinggevende of werkgever of jouw coachingskosten vergoed worden. Veel bedrijven hebben namelijk een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke ontwikkeling. Alhoewel ik dating en relatie coaching aanbied, leer je ontzettend veel over jezelf en zijn de effecten hiervan ook te zien op je werk.
De coaching is gericht op persoonlijke ontwikkeling, welke niet alleen jouw liefdesrelatie ten goede komt, maar al jouw overige relaties, dus ook met collega’s. Indien jouw werkgever betaalt, dan gelden andere tarieven. Mail mij gerust voor een offerte op maat.

Belasting
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het coachtraject dient gericht te zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Werkwijze

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Mail mij dan via het contactformulier om een gratis telefonisch intakegesprek van een half uur aan te vragen. In dit intakegesprek kun je aangeven waarop je gecoacht wil worden en vertel ik je wat je van mij als coach kunt verwachten.

Locatie

De coachgesprekken vinden plaats in Den Haag.
Coachgesprekken worden ook online gedaan via Zoom. Online coaching is een laagdrempelige, maar net zo effectieve manier van coaching.