Werkwijze

Ben je benieuwd bent naar wat ik voor je kan betekenen? Mail mij dan via het contactformulier om een gratis telefonisch intakegesprek van een half uur aan te vragen. In dit intakegesprek kun je aangeven waarop je gecoacht wil worden en vertel ik je wat je van mij als coach kunt verwachten.

Hierna volgt per mail een offerte voor het coachtraject wat ik passend vind voor jouw situatie. Een coachtraject kan variëren van 5 tot 7 gesprekken om de ene week. In overleg kan dit uiteraard worden aangepast naar jouw behoefte, evenals de duur van een sessie (60 min of 90 min). Uiteraard is het ook mogelijk om een enkele coachgesprek te boeken, indien je even wil sparren of niet vast willen zitten aan een traject.

Tussen coachsessies heb ik een keer telefonisch of per email contact met je om te kijken hoe de besproken aandachtspunten verlopen. Indien je tussendoor vragen hebt, dan kun je uiteraard altijd even mailen. Je krijgt na iedere sessie ‘huiswerk’ mee, die we bespreken tijdens de volgende sessie. We toetsen tussendoor altijd, of we nog op de juiste weg zitten in het beantwoorden van jouw coachvraag en of de coachvraag aangepast dient te worden. Je leert en groeit ontzettend veel tijdens de sessie, het is dus heel goed mogelijk dat de coachvraag iets wordt aangepast.

Tarieven

Telefonische intakegesprek (30 min): gratis

Particulieren (bedragen zijn inclusief btw)
Coachgesprek (60 min): 85 euro
Coachgesprek (90 min): 110 euro

Informeer bij jouw leidinggevende of werkgever of jouw coachingskosten vergoed worden. Veel bedrijven hebben namelijk een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke ontwikkeling.

Zakelijk (indien de werkgever betaalt, bedragen zijn exclusief btw)
Coachgesprek (60 min): 110 euro
Coachgesprek (90 min): 160 euro

Locatie

De coachgesprekken vinden plaats in Den Haag. Het adres ontvang je samen met de offerte.

Coachgesprekken kunnen ook op afstand worden gevoerd, dat kan telefonisch of videobellen via Skype. Daarnaast kunnen we ook appen en mailen.
Online coaching is een laagdrempelige manier van coaching, je hoeft er de deur niet voor uit en dat is nu in tijden van de Corona crisis ideaal. Daarnaast is het vaak effectiever, waardoor je na 2 a 3 coachgesprekken jouw coachdoel al kan hebben behaald.