Werkwijze

Ben je benieuwd bent naar wat ik voor je kan betekenen? Mail mij dan via het contactformulier om een gratis telefonisch intakegesprek van een half uur aan te vragen. In dit intakegesprek kun je aangeven waarop je gecoacht wil worden en vertel ik je wat je van mij als coach kunt verwachten.

Hierna volgt per mail een offerte voor het coachtraject wat ik passend vind voor jouw situatie. Een coachtraject kan variëren van 5 tot 7 gesprekken om de ene week. In overleg kan dit uiteraard worden aangepast naar jouw behoefte, evenals de duur van een sessie (60 min of 90 min). Uiteraard is het ook mogelijk om een enkele coachgesprek te boeken, indien je even wil sparren of niet vast willen zitten aan een traject.

Tussen coachsessies heb ik een keer telefonisch of per email contact met je om te kijken hoe de besproken aandachtspunten verlopen. Indien je tussendoor vragen hebt, dan kun je uiteraard altijd even mailen. Je krijgt na iedere sessie ‘huiswerk’ mee, die we bespreken tijdens de volgende sessie. We toetsen tussendoor altijd, of we nog op de juiste weg zitten in het beantwoorden van jouw coachvraag en of de coachvraag aangepast dient te worden. Je leert en groeit ontzettend veel tijdens de sessie, het is dus heel goed mogelijk dat de coachvraag iets wordt aangepast.

Tarieven

Telefonische intakegesprek (30 min): gratis

Particulieren (bedragen zijn inclusief btw)
Coachgesprek (60 min): 85 euro
Coachgesprek (90 min): 110 euro

Zakelijk (indien de werkgever betaalt, bedragen zijn exclusief btw)
Coachgesprek (60 min): 85 euro
Coachgesprek (90 min): 110 euro

Werkgever
Informeer bij jouw leidinggevende of werkgever of jouw coachingskosten vergoed worden. Veel bedrijven hebben namelijk een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke ontwikkeling.

Belasting
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het coachtraject dient gericht te zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Locatie

De coachgesprekken vinden plaats in Den Haag. Het adres ontvang je samen met de offerte.

Coachgesprekken kunnen ook op afstand worden gevoerd, dat kan telefonisch of videobellen via Skype of Zoom.
Online coaching is een laagdrempelige manier van coaching, je hoeft er de deur niet voor uit en dat is nu in tijden van de Corona crisis ideaal.