Persoonlijke ontwikkeling

De beste versie van jezelf worden

Mindset is alles.
Hoe jij denkt over jezelf bepaalt hoe jij in het leven staat en omgaat met situaties en gebeurtenissen in jouw leven. Wordt bijvoorbeeld een lastige situatie stressvol of biedt deze je juist een uitdaging om zelf te groeien?
Gelukkig zijn is uiteindelijk waar veel mensen naar streven in het leven. Het leven bestaat echter niet alleen uit gelukkige momenten. De minder leuke dingen geven gevoelens van ongemak, weerstand, verdriet, angst. Het liefst willen wij deze gevoelens niet, dus stoppen we deze zo diep mogelijk weg wat uiteindelijk kan leiden tot burn-out klachten. Of we laten we deze gevoelens de overhand krijgen wat kan leiden tot angststoornissen en depressie.

We zijn gelukkig allemaal uitgerust met kwaliteiten die ons niet alleen in goede tijden helpen, maar ons ook in slechte tijden kunnen dragen. Met personal coaching zet ik je aan om jouw kracht (weer) te vinden en deze in te zetten in zowel goede als lastige tijden. Daarnaast leer je om jouw kwetsbaarheden te omarmen, want ook deze mogen er zijn. De balans tussen jouw kracht en jouw kwetsbaarheden is belangrijk.

Je krijgt meer inzicht in jezelf en je leert hoe belangrijk het is om te reflecteren, waardoor je met de verschillende uitdagingen in je leven kunt omgaan. We onderzoeken welke belemmerende overtuigingen over jezelf jouw mindset bepalen en hoe je deze kunt ombuigen naar helpende overtuigingen. Wat zijn daarnaast jouw kwaliteiten en hoe kun je deze inzetten, juist in lastige situaties?
Hiervoor maak ik gebruik van tools uit de cognitieve gedragstherapie en tools uit de ‘derde generatie’ gedragstherapie zoals mindfulness en ACT therapie.

Persoonlijke ontwikkeling en groei is in elke fase van jouw leven van belang. Je blijft altijd groeien en leren, waardoor je het beste uit jezelf en jouw leven kunt halen.
Je kunt bij mij terecht voor coaching wanneer je onder andere last hebt van:
– faalangst
– overmatig piekeren
– een laag zelfbeeld
– een life changing event, zoals echtscheiding, overlijden van een dierbare, gezinsuitbreiding, een nieuwe baan

Na het coachingstraject voel je je ‘meer jezelf’, durf je meer jezelf te zijn en sta je krachtiger in het leven. Klik hier voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!