Personal Coaching

Gelukkig zijn is uiteindelijk waar veel mensen naar streven in het leven. Het leven bestaat echter niet alleen uit gelukkige momenten. We weten allemaal heel goed hoe we met de leuke dingen in het leven moeten omgaan, maar vaak weten we niet hoe we met de minder leuke dingen in het leven moeten omgaan.
De minder leuke dingen geven gevoelens van ongemak, weerstand, verdriet, angst. Het liefst willen wij deze gevoelens niet, dus stoppen we deze zo diep mogelijk weg wat uiteindelijk kan leiden tot burn-out klachten. Of we laten we deze gevoelens de overhand krijgen wat kan leiden tot angststoornissen en depressie.

We zijn gelukkig allemaal uitgerust met kwaliteiten die ons niet alleen in goede tijden helpt, maar ons ook in slechte tijden kan dragen. Met personal coaching zet ik je aan om jouw kracht (weer) te vinden en deze in te zetten in moeilijke tijden.
Hiervoor maak ik gebruik van zowel tools uit de Cognitieve gedragstherapie als tools uit de ‘derde generatie’ gedragstherapie zoals mindfulness en ACT therapie.

Persoonlijke ontwikkeling en groei is in elke fase van jouw leven van belang. Je blijft altijd groeien en leren, waardoor je het beste uit jezelf en jouw leven kunt halen.