Over mij

Ik ben Neela Ramlal. Na mijn studie Bedrijfskunde met specialisatie Informatiemanagement (Erasmus Universiteit Rotterdam) kreeg ik de kans om een datingsite, voor singles die serieus op zoek zijn naar een relatie, te runnen. Inmiddels doe ik dat ruim 15 jaar en organiseer ik daarnaast sinds 2014 singleborrels voor singles die elkaar liever persoonlijk ontmoeten.

In de zoektocht naar de ware kom je jezelf ontzettend tegen. Hoe realistisch zijn de eisen en wensen die je graag zou willen voor je toekomstige partner, welke belemmerende gedachten heb je over de liefde, ervaar je bindingsangst tijdens het daten etc.

Wat opvalt is dat veel mensen externe bronnen van geluk opzoeken (werk, relatie, kinderen, vrienden) . Ik geloof dat de verantwoordelijkheid voor een beter en mooier leven bij jezelf ligt. Wij zijn vaak geneigd om te wachten met gelukkig zijn, als we eenmaal die perfecte partner, het perfecte huis, de perfecte baan, etc. hebben.
Maar gelukkig zijn is niet ‘daar’, maar ‘hier’…
Uiteindelijk gaat het om in het hier en nu gelukkig te zijn, maar tegelijkertijd ook accepteren dat het leven niet altijd bestaat uit gelukkige momenten.

Ik merkte dat bij mij de wens steeds sterker werd om mensen te begeleiden in hun persoonlijke groei en besloot een opleiding tot coach te volgen. Ik heb de Coachopleiding (ICM) afgerond en ben EQA-practitioner coach (NOBCO geaccrediteerd & STIR keurmerk). 

De thema’s waarbij ik je graag coach zijn:

  • Persoonlijke ontwikkeling: het beste uit jezelf halen en uit je comfortzone durven stappen
  • Verbinding maken met jezelf: je eigen kracht weer ontdekken
  • Relaties en dating: gezonde keuzes maken voor jezelf 

Mijn aanpak is onderzoekend, intuïtief, empathisch maar ook doelgericht en inspirerend. Ik zet tools uit zowel de Westerse psychologie als de Oosterse filosofie in tijdens coaching.  

Na het coachtraject heb je meer zelfinzicht, weet je wat jouw blinde vlekken zijn en ben je in staat om de tools zelf in te zetten, waar nodig in jouw leven.